Deze website maakt gebruik van cookies die worden geplaatst door Google Analytics en door Facebook. Via de instellingen van de browser is het mogelijk deze uit te schakelen. Lees meer in onze privacyverklaring.

Akkoord

Lid worden?

Hallo toekomstig lid of ouder!

Leuk dat je deze pagina bezoekt. We geven je graag wat meer informatie over hoe je lid kunt worden en wat de contributie bedraagt.

De inschrijfprocedure
Bij RSC Alliance hebben we een inschrijfprocedure vanuit de gedachte om potentiële leden en ouders een goed inzicht te geven in de club en onze waarden en normen. We vinden het belangrijk dat ieder nieuw lid van te voren weet wat de spelers en ouder(s) van onze club kunnen verwachten, maar zeker ook wat RSC Alliance van de speler/ouder verwacht.

Wil je lid worden? Vul dan het aanmeldformulier in.

Wat gebeurt er na het invullen van het aanmeldformulier?
Na het ontvangst van het aanmeldformulier kijken we of er ruimte is in de desbetreffende leeftijdscategorie. Als er ruimte is, nodigen we jullie binnen 2 weken uit voor een intakegesprek (ouder en speler). In dit gesprek leggen we de visie van RSC Alliance uit en ook wat de speler van ons kan verwachten. Ook stemmen we in het gesprek af wat RSC Alliance van de ouders/speler verwacht en welke normen en waarden we binnen RSC Alliance hanteren. Wanneer beide partijen zich kunnen vinden in de gemaakte afspraken, kunnen we overgaan tot inschrijving!

Contributiebedragen nieuwe leden seizoen 2020/2021

Kabouters  (JO6/JO7)
Nieuwe leden betalen EEN AANGEPASTE, ZEER SCHERP GEPRIJSDE CONTRIBUTIE VAN € 65,-
Dit bedrag van € 65,- is als volgt opgebouwd:
-een bijdrage aan de KNVB van € 15,00
-een bijdrage van € 22,50 voor de verdere professionalisering van onze jeugdafdeling
-een verplicht kledingpakket voor de kabouters van € 27,50. Dit Quick-pakket bevat een Alliance-trainingsshirt, Alliance-trainingsbroekje en Alliance-sokken.

Pupillen en Junioren (JO8 t/m JO19)
Nieuwe leden betalen € 134,00 exclusief kledingpakket
Hierbij komen nog de kosten voor een kledingpakket van € 65,- voor een kledingpakket voor de pupillen en junioren.
Dit pakket heeft een adviesverkoopwaarde van € 116,50. Het Quick-pakket bevat een sweater, trainingsbroek, shirt, broekje en sokken.

Senioren
Nieuwe leden betalen € 211,00.

Niet spelende leden 
Niet spelende leden betalen € 75,00.

Overige bijzonderheden

  • Bij inschrijving van een nieuw lid is eenmalig € 10,00 inschrijfgeld verschuldigd;
  • Ieder 3e en volgende jeugdlid uit één gezin hoeft geen contributie te betalen. Het inschrijfgeld en kledingpakket moeten wel worden betaald.
    Het laagste contributiebedrag komt te vervallen;
  • Voor spelers uit lagere seniorenelftallen die minder dan de helft van de wedstrijden in een seizoen spelen kan een aangepaste contributie gelden. Dit is afhankelijk van het aantal spelers in het elftal. Neem in voorkomende gevallen even contact op via info@rsc-alliance.nl;
  • Alliance betaalt meer voor de aanschaf van de kledingpakketten dan dat we aan onze leden in rekening brengen. Dit doen we omdat we grote waarde hechten aan een professionele en gezamenlijke uitstraling.