Deze website maakt gebruik van cookies die worden geplaatst door Google Analytics en door Facebook. Via de instellingen van de browser is het mogelijk deze uit te schakelen. Lees meer in onze privacyverklaring.

Akkoord

Lid worden?

Hallo toekomstig lid of ouder!

Leuk dat je deze pagina bezoekt. We geven je graag wat meer informatie over hoe je lid kunt worden en wat de contributie bedraagt.

De inschrijfprocedure
Bij RSC Alliance hebben we een inschrijfprocedure vanuit de gedachte om potentiële leden en ouders een goed inzicht te geven in de club en onze waarden en normen. We vinden het belangrijk dat ieder nieuw lid van te voren weet wat de spelers en ouder(s) van onze club kunnen verwachten, maar zeker ook wat RSC Alliance van de speler/ouder verwacht.

Wil je lid worden? Vul dan het aanmeldformulier in.

Wat gebeurt er na het invullen van het aanmeldformulier?
Na het ontvangst van het aanmeldformulier kijken we of er ruimte is in de desbetreffende leeftijdscategorie. Als er ruimte is, nodigen we jullie binnen 2 weken uit voor een intakegesprek (ouder en speler). In dit gesprek leggen we de visie van RSC Alliance uit en ook wat de speler van ons kan verwachten. Ook stemmen we in het gesprek af wat RSC Alliance van de ouders/speler verwacht en welke normen en waarden we binnen RSC Alliance hanteren. Wanneer beide partijen zich kunnen vinden in de gemaakte afspraken, kunnen we overgaan tot inschrijving!

Contributiebedragen nieuwe leden seizoen 2021/2022
Kabouters  (JO6/JO7)
Omdat een trouwe sponsor zijn steentje bijdraagt aan het voetballen voor de allerkleinsten betalen de spelers uit de leeftijdscategorie JO6 en JO7 GEEN CONTRIBUTIE. Wel schaffen zij via onze webshop een kledingpakket aan. Het Quick kledingpakket bestaat uit een sweater, trainingsbroek, shirt, broekje en sokken. De kosten van het pakket zijn € 73,00 en worden bij de bestelling direct via iDeal betaald.

Pupillen en Junioren (JO8 t/m JO19)
Jeugdleden uit de JO8 t/m JO19 betalen € 134,- contributie. Daarnaast schaffen zij via onze webshop een kledingpakket aan. Het Quick kledingpakket bestaat uit een sweater, trainingsbroek, shirt, broekje en sokken. De kosten van het pakket zijn € 73,00 en worden bij de bestelling direct via iDeal betaald.

Senioren
De contributie voor senioren leden is € 211,00.

Niet spelende leden 
De contributie voor senioren leden is € 75,00.

Overige bijzonderheden

  • Een nieuw lid betaalt bij inschrijving eenmalig € 10,00 inschrijfgeld.
  • Ieder 3e en volgende jeugdlid uit één gezin hoeft geen contributie te betalen. Het inschrijfgeld en kledingpakket moeten wel worden betaald.
    Het laagste contributiebedrag komt te vervallen.
  • Voor spelers uit lagere seniorenelftallen die minder dan de helft van de wedstrijden in een seizoen spelen kan een aangepaste contributie gelden. Dit is afhankelijk van het aantal spelers in het elftal. Neem in voorkomende gevallen even contact op met de ledenadministratie via info@rsc-alliance.nl.